Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
14.08.2021
Jak funguje technologie UMH se SRDCEM
Princip geometrické konstrukce, dostředivý vodní vír, nabíjení energiemi, strukturování a vědomá výroba. číst celé
20.07.2021
Vitalizace a energizace vody UMH zařízením
Kvantově - fyzikální čištění vody = přírodní energizace a vitalizace kohoutkové vody pomocí UMH zařízení. číst celé
13.06.2021
Strukturovaná voda = TEKUTÝ KRYSTAL
Strukturovaná voda je vibračně opravená (hexagonální) voda s přirozeně léčivými frekvencemi pramenité vody. Objevení čtvrtého skupenství vody. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
    1. Tímto udělujete souhlas podnikající fyzické osobě Mgr. Jana Juranová, IČO: 76336867, adresa sídla: Svážná 377/8, 634 00 Brno - Nový Lískovec (dále jen „správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

     

    • emailovou adresu.

     

    1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.

     

    1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte.

     

    1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

     

    • poskytovatel služby Eshop-rychle, provozovaný společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice, a
    • Websusmevem, provozovaný společností S ÚSMĚVEM s.r.o., Veřovice 501, 742 73 Veřovice.

     

    1. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

     

    1. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

     

    1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

     

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje,
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Jak funguje technologie UMH se SRDCEM
14.08.2021
Jak funguje technologie UMH se SRDCEM
Princip geometrické konstrukce, dostředivý vodní vír, nabíjení energiemi, strukturování a vědomá výroba. číst celé
Vitalizace a energizace vody UMH zařízením
20.07.2021
Vitalizace a energizace vody UMH zařízením
Kvantově - fyzikální čištění vody = přírodní energizace a vitalizace kohoutkové vody pomocí UMH zařízení. číst celé
Strukturovaná voda = TEKUTÝ KRYSTAL
13.06.2021
Strukturovaná voda = TEKUTÝ KRYSTAL
Strukturovaná voda je vibračně opravená (hexagonální) voda s přirozeně léčivými frekvencemi pramenité vody. Objevení čtvrtého skupenství vody. číst celé
Ověřené účinky UMH systému
07.06.2021
Ověřené účinky UMH systému
Objevte živou strukturovanou vodu tekoucí z Vašeho kohoutku. Ověřené účinky systému UMH otestované nezávislými institucemi. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Svážná 377/8, 634 00 Brno - Nový Lískovec

 
Kontakty
Logo
Life Energy Boost
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz