Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
14.08.2021
Jak funguje technologie UMH se SRDCEM
Princip geometrické konstrukce, dostředivý vodní vír, nabíjení energiemi, strukturování a vědomá výroba. číst celé
20.07.2021
Vitalizace a energizace vody UMH zařízením
Kvantově - fyzikální čištění vody = přírodní energizace a vitalizace kohoutkové vody pomocí UMH zařízení. číst celé
13.06.2021
Strukturovaná voda = TEKUTÝ KRYSTAL
Strukturovaná voda je vibračně opravená (hexagonální) voda s přirozeně léčivými frekvencemi pramenité vody. Objevení čtvrtého skupenství vody. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Tímto udělujete souhlas podnikající fyzické osobě Mgr. Jana Juranová, IČO: 76336867, adresa sídla: Svážná 377/8, 634 00 Brno - Nový Lískovec (dále jen „správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala následující osobní údaje:

 

  • jméno a příjmení,
  • emailovou adresu,
  • telefonní číslo,
  • fakturační adresu,
  • dodací adresu,
  • historii objednávek.

 

  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

 

  • zřízení a administrace uživatelského účtu,
  • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku.

 

  1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

 

  • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu,
  • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

 

  • poskytovatel služby Eshop-rychle, provozovaný společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice, a
  • Websusmevem, provozovaný společností S ÚSMĚVEM s.r.o., Veřovice 501, 742 73 Veřovice.

 

  1. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

 

  1. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@leboost.cz s žádostí o odstranění.

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů,
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Jak funguje technologie UMH se SRDCEM
14.08.2021
Jak funguje technologie UMH se SRDCEM
Princip geometrické konstrukce, dostředivý vodní vír, nabíjení energiemi, strukturování a vědomá výroba. číst celé
Vitalizace a energizace vody UMH zařízením
20.07.2021
Vitalizace a energizace vody UMH zařízením
Kvantově - fyzikální čištění vody = přírodní energizace a vitalizace kohoutkové vody pomocí UMH zařízení. číst celé
Strukturovaná voda = TEKUTÝ KRYSTAL
13.06.2021
Strukturovaná voda = TEKUTÝ KRYSTAL
Strukturovaná voda je vibračně opravená (hexagonální) voda s přirozeně léčivými frekvencemi pramenité vody. Objevení čtvrtého skupenství vody. číst celé
Ověřené účinky UMH systému
07.06.2021
Ověřené účinky UMH systému
Objevte živou strukturovanou vodu tekoucí z Vašeho kohoutku. Ověřené účinky systému UMH otestované nezávislými institucemi. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Svážná 377/8, 634 00 Brno - Nový Lískovec

 
Kontakty
Logo
Life Energy Boost
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz